Se caută șoferul
Se caută șoferul

Se caută șoferul acestui autoturism! Dacă aveți informații vă rugăm să vă adresați Poliției Municipiului Bistrița!

Se caută șoferul

Autoturismul din imagine a fost implicat ieri, 19 august, într-un accident rutier. Ulterior conducătorul auto a plecat de la fața locului părăsind autoturismul.

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier pe strada 1 Decembrie din orașul Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că o femeie de 44 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie a orașului, ar fi oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile. În momentul în care a deschis portiera și a pășit pe partea carosabilă, femeia a fost surprinsă și accidentată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului, abandonându-l.

Conform informațiilor furnizate, este vorba despre un bărbat de aproximativ 1,80m înălțime, brunet, îmbrăcat cu un tricou de culoare albă și pantaloni de culoare închisă.

Polițiștii Biroului Rutier continuă investigațiile în cadrul unui dosar penal întocmit vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza orice informaţie despre autoturismul din imagine sau date care să ajute la identificarea bărbatului, sunt rugate să se adreseze Poliției Municipiului Bistrița sau să apeleze numărul de telefon: 0263203012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here