Zi şi noapte ei asigură doza de linişte necesară fiecărui cetăţean. Polițiști– oamenii dispuşi să sacrifice viața pentru binele acestei societăţi.

Meseria de POLIȚIST este una nobilă și frumoasă, însoţită de mult curaj, devotament şi disciplină. Anume aceasta îi determină pe poliţişti să vină zi de zi cu mare drag în serviciul cetăţeanului.

Ceea ce îi poate deosebi este spiritul mereu viu de devotament şi promptitudine.

Nimic din acţiunile unui polițist nu mulțumește pe cei care încalcă Legea, şi aceasta este normal atâta timp cât feedbacku-ul vine doar din partea lor. Printre nemulţumirile primite, angajatul de poliţie adună sentimentele frumoase din suflet şi spune: „Să aveţi o zi frumoasă. Drum bun”.

„Obligat” să reacţioneze în fracţiuni de secundă, totuşi o face cu mult tact şi diplomaţie, mereu lăsând imagini frumoase în mintea celor cu care relaţionează.

Pentru un polițist pe primul loc se află liniștea și siguranța cetățeanului, motiv pentru care acesta este la datorie, întrucât tu, stimate cititor, îţi petreci timpul în familie.

Respectul cel mai mare îl oferim familiei polițistului care îi oferă un izvor nesecat de susţinere şi dragoste faţă de ceea ce profesează. Vocația de a fi POLIŢIST, şi DA – merită orice, odată ce îţi iubeşti PATRIA.

Agentul principal Florin Urs, șeful postului de poliție Parva a dat dovadă de-a lungul timpului de implicare și devotament în comunitatea în care lucrează. Anul trecut a oferit 23 de tablete unor copii din familii nevoiașe. În timp ce patrula pe raza localității Parva:

„Am observat o fetiță din localitatea unde lucrez care, zilnic, mergea cu mama ei la o vecină pentru a putea urma cursurile online. Am luat imediat legatura cu directorul școlii și astfel am aflat că mai sunt și alți copii în situația ei.”

Comuna Parva este un loc unde tradiția se păstrează! Natură, vis dar realitate, oamenii locului te fac să te simti acasă când ajungi pe meleagurile lor.

Agentul principal de poliție Florin Urs, se simte acasă când ajunge în comuna Parva. Este aproape de comunitate nu doar in timpul serviciului. Astăzi,în prag de mare sărbătoare, îl regăsim pe Florin în mijlocul comunității îmbrăcat în port tradițional.

,,Hristos a înviat! Parva pentru mine pot să spun ca este a doua casă, oamenii de aici mă fac să mă simt de-a locului. Lucrez la Parva de 5 ani, o viața de copil care este pregătit să intre la școala. Îmi place locul acesta și vin cu drag nu doar în timpul programului de lucru. Cum Biserica este scara spre rai, am ales astăzi să la biserică în mijlocul părvenilor.” Declară Florin Urs pentru POV21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here