Seri de film în inima Bistriței la Gallery Garden
Seri de film în inima Bistriței la Gallery Garden

Ești din Bistrița și cauți activități culturale pe care să le desfășori într-o seară de vineri? Hai la Gallery Garden, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr.20.

Bistrița România Internațional Film Festival sau BRIFF mai pe scurt, este festivalul de film bistrițean ce va avea loc între 18-20 august 2023.

După 2 scurtmetraje și un concert al trupei Iarba Fiarelor în februarie, ce a avut loc în Soho Music Hall, tinerii organizatori ai festivalului au provocat publicul iubitor de arta să participe la vizionarea unor filme în câteva seri călduroase de vară, chiar in centrul vechi al Bistriței.

Echipa organizării festivalului este formată din Daniel Deac, directorul executiv al acestuia, Ionuț Suciu, manager-ul executiv, Alexandra Rusu și Andrada Morutan, ambele directori artistici, tineri ce au decis să facă o schimbare pe plan cultural în Poarta Transilvaniei.

Primul eveniment, ce a avut loc pe 26 mai, a început cu 3 scurtmetraje iraniene, Swallow – regizat de Hosein Torkjoosh , Gladiators – regizat de Maryam Rahimi  si The Wound – regizat de Sahar Nourmonavar , cât și cu galeria plină, datorită stării bune pe care atât localul, filmele, cât și oamenii au oferit-o celor ce i-au trecut pragul.

Al doilea eveniment va avea loc pe 2 iunie, începând cu ora 21:30, cu o serie de scurtmetraje din America de Sud, în același cadru plăcut, cu oameni frumoși, băuturi pe cinste și catei jucăuși. 

Așadar, pentru o experiență inedită, cei de la BRIFF și Gallery Garden vă așteaptă cu brațele deschise, vineri, 2 iunie, pentru a pătrunde în magica lume a filmului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here