Silvia
Silvia

Avem doar femei curajoase în Bistrița! De data aceasta, noul candidat pentru Președinția Consiliul Județean Bistrița-Năsăud este Silvia Galben din partea Partidului PMP.

,,Îmi doresc să oferim și la Primăria Bistrița, și la conducerea județului, o alternativă la politica dusă în ultimii ani de partidele tradiționale, PSD și PNL.

Îmi doresc să aducem cât mai multe fonduri europene și să avem o voce care contează pe plan regional. Bistrița-Năsăud trebuie să recupereze decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal, iar administrația județeană trebuie să fie făcută în beneficiul cetățeanului, nu în avantajul clientelei de partid.

Mi-am propus să aducem apă, canalizare, gaze și asfalt la poarta fiecărei gospodării din județ, să avem spitale și școli moderne, să încurajăm și să sprijinim investițiile, să digitalizăm activitatea Consiliului Județean.

Datorită formației mele de profesor, o să mă preocup, în mod special, de modernizarea și dotarea corespunzătoare a școlilor din județ.” a transmis Silvia Galben pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here