relaxare
relaxare

                              Te gândești să pleci într-o scurtă vacanță ?

                              Simți nevoia de a scăpa de stresul cotidian?

                              Ai nevoie de câteva zile de relaxare?

Iată Top 5 locuri, din apropiere, unde te poți relaxa:

            Nu ești hotărât dacă vrei să mergi la mare sau la munte?

În următoarele două locații poți să te bucuri de mare și de munte în același timp!

Panoramic Colibița, situată în Colibița, jud. Bistrița Năsăud, este o destinație perfectă pentru familiile cu copii, dar la fel de bine se potrivește și turismului de business. Resortul are o sală de conferințe, un cinematograf, piscină tip Infinity Pool, saună uscată și umedă, salon de masaj, sală de jocuri, fire pit, aparate fitness pentru adulți și spațile de joacă amplasate în aer liber. Pe lângă toate aceste facilități, peisajul pe care vi-l oferă Panoramic Colibița vă va încânta.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi în aer liber

 

Fisherman’s Colibița Resort, după cum ne sugerează și numele, este situată în Colibița, jud. Bistrița Năsăud. Este locul ideal pentru relaxare, pentru a te conecta cu natura și mai ales, pentru a simții beneficiile aerului din Colibița. În zilele călduroase de vară vă puteți bucura de piscinele exterioare, o plimbare pe lac cu vaporașul, o plimbare la ferma din Piatra Fantanele. În zilele de iarnă aveți la dispoziție piscina interioară și jacuzzi, dar și o plimbare cu trăsura.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

        Ești iubitor de natură și adrenalină?

Agropensiunea Dealu Neamțului, situată în Rodna, jud. Bistrița Năsăud, pune la dispoziția turiștilor ATV-uri cu echipament adecvat pentru a admira peisajele splendide. Locația fiind situată în apropierea Munțiilor Rodnei, într-o zonă liniștită. Pensiunea găzduiește diferite evenimente importante în livingul spațios.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

        Pentru pasionații de traditiții și obiceiuri, dar și pentru cei care doresc să admire peisaje pitoreși neasemuite, vă prezentăm următoarele 2 locații: 

Cabana FED, situată în Ruscova, județul Maramureș, este un loc perfect pentru relaxare în mijlocul naturii, cât și pentru cei pasionați de drumeții. Te poți relaxa în ciubărul cu apă sărată, te poți odihni lângă șemineu sau în foișor. Foișorul este prevăzut cu grătar, loc pentru ceaun, cuptor pentru pâine și plită, ideal pentru prepararea propriilor mâncăruri. Cabana FED este locul perfect pentru a petrece un weekend împreună cu familia sau prietenii.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cabana Perla Chiuzbăii, situată în Chiuzbaia, judet Maramureș, tocmai la poalele Ignișului, îți oferă peisaje splendide, atât iarna cât și vara. Acest loc special făcut din lemn îți asigură o exeriență minunată. Te vei putea bucura de jaccuzi-ul încălzit, un cuptor și loc pentru grătar amplasate într-un foișor spațios, o bucătărie complet utilată. Atracția principală din cabană este livingul, cu ferestre mari care îți oferă șansa de a privi direct de pe canapea peisajele splendide.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Indiferent ce locație vei alege merită să îți faci timp pentru a te relaxa împreună cu cei dragi!

Sursă foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here