„Puținul tău înseamnă enorm pentru ea!”
Tuturor ne-a ajuns la urechi lupta pe care tânăra Andreea Ursachi o poartă împotriva cancerului, luptă pe care o va câștiga împreună cu noi, cei care o sprijinim și îi întărim sufletul. Cu mic, cu mare, sute de oameni au găsit nenumărate metode pentru a o ajuta pe Andreea, dar ieri a venit și rândul nostru!
Marți, 18 iulie, a fost o zi specială. Asociația noastră a fost partenera a evenimentului organizat la Casa de Cultura din Năsăud, ce a avut ca scop strângerea de fonduri ce aveau a fi oferite tinerei Andreea. Spectacolul a fost un succes, lucru care ne-a umplut inimile de bucurie, știind ca am adus o schimbare în viața frumoasei fete.
În cadrul spectacolului s-a reușit strângerea sumei de 7300 de lei și a 100 de euro, așa ca acum „viitorul aparține celor ce cred în frumusețea viselor lor!”
Alături de Andreea, concertând pe scena, au fost nenumărați artiști, inclusiv Marius Ciprian Pop, Ansamblul Folcloric „Someșana”, Oana Matei și Emilian Coruti, Delia Toderici, Adina Lazar, Amalia Țuțuruga, Cristina Scurtu, Alina Ceuca, Luminița Cotu, Cornelia Bodescu, Ionuț Silviu Avram, Maria Eliza Pop, Anda Horoba, Raluca Nicolae-Caian, Larisa Bozbici, evenimentul fiind prezentat de Oana Matei Coruti și Menut Maximinian, iar sonorizarea a fost asigurata de DJ Bobo.
Felicitări domnilor Ionuț Nistor, directorul Casei de Cultură, cât și Primarului Dorin Vlașin, pentru interesul acordat tinerilor bistrițeni, cât și pentru o mai mare șansă la o viață fericită.
Mii de mulțumiri și celor care au fost prezenți la eveniment, cât și celor care de acasa au ajutat-o și o ajuta în continuare pe Andreea, susținând-o și încurajând-o sa fie puternica în lupta aceasta pe care nu o poarta singura, ci împreună cu noi.
„Primul pas pentru a fi un om bun este acesta: trebuie să simți profund povara pietrelor pe care altcineva le poartă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here