A.C.S kickboxing Rodna a participat în data de 02 iulie 2022 la Gala de kickbox „Fight for glory 10” amator și semi-pro, în premieră în comuna Panaci, județul Suceava.

Gala de kickboxing a fost organizată de antrenorul Vali Bodea. La gală au participat luptători din toată țara, mai exact 16 cluburi din toată România. Evenimentul a fost unul de succes.

Luptătorii din Rodna au venit acasă cu locuri și premii importante, precum:

Locul 1: Vadim Smitd;

Locul 1: Moloca Emanuel, 2 meciuri, 2 victorii;

Victor Grapini: 2 meciuri disputate, din care 1 meci câștigat, unul pierdut;

Locul I: Boancăs Razvan

Locul I: Balota Răzvan

Sportiva Luncan Steliana a luptat cu o sportivă puternică de la lași, iar după 3 reprize la egalitate și în extraround câștiga decisiv centura.

Cătălin Hazbeiu parcă a copiat meciul Stelianei, precizează antrenorul, ajungând tot în extraround și câștigând centura, după 4 reprize contra unui sportiv din Baia-Mare.

Bogdan Boancas, pierde după un meci spectaculos în repriza a 3-a, după o lovitură puternică primită în abdomen.

 

„Vreau să multumesc domnului primar Cozan Vasile care a fost alături de noi și a făcut posibil acest eveniment, ne-a primit cu inima caldă și a făcut o zi minunată pentru locuitorii comunei Panaci și din imprejurimi. Vreau să mulțumesc cluburilor care au venit de la mare distanță pentru a fi alături de mine. A fost a 10-a ediție și cu siguranță m-am străduit să fie una de nota 10.

Am avut 43 meciuri amator, și 13 meciuri semi-pro, dar cu siguranță pot spune că sportivii s-au prezentat impecabil făcând un spectacol total în ring. 

Mulțumesc antrenorilor care își sacrifică viața lor personală, familia, riscă tot din iubire pentru acest sport și au venit la Panaci la Gală.”, a declarat antrenorul Vali Bodea, A.C.S kickboxing Rodna. 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here