Ștrandul Municipal

După renovări și reabilitări timp de câteva veri în care Ștrandul Municipal Bistrița a prins mai multe fețe, se închide după o scurtă perioadă de timp în care a primit bistrițenii dincolo de porțile sale.

La fel s-a întâmplat și acum câțiva ani când după trei zile de la deschidere, după o mare renovare, când plăci de gresie au început să se desprindă de pe suprafețe și incomodau persoanele de la ștrand.

Ștrandul Municipal se închide și de data asta din cauza gresiei desprinse de pe jos. O persoană s-a accidentat grav la picior, iar după cinci zile de la accident s-a luat această măsură, de a fi închis, probabil pentru mici retușuri, modificări și renovări.

Ioan Turc, unul dintre candidații la primăria Bistrița, din partea PNL, a scris pe pagina sa de Facebook:

„Abia la 5 zile după un accident nefericit, în care o persoană s-a tăiat grav la un picior într-o faianță desprinsă din mereu modernizatul ștrand municipal, s-a învrednicit și Primăria Bistrița să îl închidă. Oare pentru ce? Pentru alte amenajări și reparații de o zi, recomandate de Direcția de Sănătate Publică și Oficiul pentru Protecția Consumatorilor, asta după ce municipalitatea anunțase inițial că nici nu se pune problema închiderii până în prima zi de pauză pentru igienizare.

Mă întreb ce normative și reglementări a respectat până acum reabilitarea de peste 1 milion de euro a ștrandului Codrișor dacă siguranța unui concitadin plătitor de bilet este atât de facil periclitată. Nu e deloc normal ca un înotător în bazin să nu aibă certitudinea că poate ieși din apă fără să-și procure vreo plagă ce trebuie apoi suturată chirurgical. De altfel, sunt deja 3 ani de când tot solicit să fie făcut public devizul lucrărilor efectuate la ștrand. Nu renunț, îi cer și acum, fiindcă vreau încă să știu pe ce ați tocat milionul de euro.

Bistrițenii nu se simt protejați de actuala administrație, care face investiții pe genunchi, cu bani mulți, dar de o calitate îndoielnică. E vremea unei schimbări din temelii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here