Suits
Suits

„Suits” este un serial de televiziune cu dramă legală creat și scris de Aaron Korsh. Seria a avut premiera pe 23 iunie 2011 și a fost produsă de Universal Cable. Acțiunea din Suits este plasată la o firmă de drept ficțională din New York.

Într-o lume în care corupția este la cel mai înalt nivel, datoria lor e să pună lucrurile în ordine. Un serial cu și despre avocați, despre dorința de a reuși și a deveni cineva. Cineva într-o societate în care banul este stăpân. Serialul spune povestea lui Mike Ross, un tânăr care din cauza ingeniozității sale dădea examene la facultate pentru alte persoane dar era și un livrator. Acesta din cauza influenței negative a prietenului său Trevor, a decis să facă o livrare de droguri. Acesta în timp ce se ascundea de oamenii legii intra direct în camera lui Harvey Specter. El fiind un celebru avocat care încercă să își recruteze un nou asociat. Întâmplarea face ca Mike să fie un tânăr extrem de deștept, cu o viziune diferită a lucrurilor, exact calitățile de care Harvey avea nevoie. După ce îi demonstrează lui Harvey de ce este în stare, Mike ajunge dintr-un escroc, mana dreapta a celui mai bun avocat din New York.

Mike Ross

Mike este un tânăr fascinant ce are o memorie incredibilă. Acesta a avut o viață normală până la vârsta de 11 ani când părinții acestuia au murit într-un accident fatal de mașină. Când un avocat a intrat la casa bunicii sale oferindu-i acesteia o sumă foarte mică de bani mințind-o ca să nu dea în judecata clientul acestuia. Mike a promis că el va fi un avocat ce va ține mereu cu adevărul din cauza acestei întâmplări. Acesta se ține de promisiune și devine un avocat de succes. Pentru continuarea povești vă sugerez să vizionați show-ul „Suits”.
Mike Ross
Mike Ross

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here