Șanț
Șanț

Vesti bune, edilul comunei Șanț, Ioan Szabo, este intr-o stare buna după câteva luni de spitalizare în care virusul COVID19 i-a pus viața în pericol.

 

Președintele CJ BN, Emil Radu, a oferit informații despre starea de sănătate a primarului Ioan Szabo într-o conferință de presă realizată alături de liderii politici ai PRO România, UDMR și ALDE.

 

Surpriză!

 

În aceeași declarație Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a anunțat faptul că la primăria Șanț va candida fiul lui Ioan Szabo, David, care este dorit de către cetățenii din comună și chiar de președinții de partide și colegi.

 

„E o decizie recentă, de ieri, a alianței. În urma sondajului de opinie, a contat foarte mult pentru noi părerea cetățenilor, care, într-o proporție covârșitoare, de peste 50 la sută, ne-au cerut să continuăm cumva activitatea primarului Szabo, de care sunt mulțumiți 87 la sută și, în urma acestei verificări, am decis ca băiatul primarului Szabo, David Szabo, un tânăr de 25 de ani, să fie candidatul alianței în comuna Șanț”, a declarat președintele CJ, Emil Radu Moldovan.


Primarul Ioan Szabo a fost infectat cu Coronavirus și internat la spital, fiind intubat, iar medicii îi dădeau puține șanse.

 

„Am o veste bună pentru toți oamenii de bine. Azi-dimineață, primarul Szabo a fost extubat, respiră singur, după 60 de zile de respirație mecanică. E o veste care pe mine mă bucură foarte mult. E un semn că lupta lui pentru viață a fost sprijinită foarte mult de bunul Dumnezeu”, a spus Radu Moldovan.

Șanț

David Szabo, un tânăr ambițios, candidat la primăria comunei  Șanț dorește să ducă mai departe proiectele începute de tatăl său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here