O clasă de elevi de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița au început o campanie de strângere de fonduri pentru elevii care nu sunt pregătiți pentru o școlarizare exclusiv online.

Este vorba despre elevii clasei a XII-a E de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița care își doresc să ajute și să schimbe lumea altor elevi.

Haideți să-i ajutăm și noi și să dăm șansa tuturor la educație.

Mai jos sunt conturile unde puteți dona:

LEI – RO79BTRLRONCRT0425751702

EURO – RO56BTRLEURCRT0425751701

Nume beneficiar: Zbînca Ionela

Elevii care au început această mișcare #elevpentruelev au un mesaj de transmis:

„Noi, elevii clasei a XII-a E de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, vrem să ajutăm!
Am luat inițiativa de a achiziționa tablete sau laptopuri pentru elevii care nu au posibilitatea de a se bucura de acestea, iar pentru a ne atinge obiectivul vă cerem ajutorul. Sunt sute, poate mii de elevi din județul Bistrița-Năsăud de care nu știm, care nu se pot conecta la orele online sau împart un telefon cu încă cinci frați, fiindu-le răpit dreptul la educație.
Mișcarea #elevpentruelev nu poate fi realizată decât cu ajutorul mărunt al fiecăruia. Vrem să arătăm că se poate și că elevii pot schimba lumea altor elevi. Orice donație făcută poate să educe un elev privat de dreptul de a fi educat!
Se poate dona în următoarele conturi (Banca Transilvania):
LEI – RO79BTRLRONCRT0425751702

EURO – RO56BTRLEURCRT0425751701

Nume beneficiar: Zbînca Ionela

Totodată, pot fi donate tablete sau laptopuri folosite, dar funcționale, pentru a fi distribuite elevilor care au mare nevoie de ele. Pentru mai multe detalii în legătură cu locația în care strângem locația, apelați la numărul de telefon: 0040759412704.

Donează, educă, fii online!

Vă mulțumim!
Cu respect, elevii clasei a XII-a E, C.N.A.M., Echipa Elev pentru Elev!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here