Tactical Defence
Tactical Defence

Strategie, precizie, adrenalină, toate poți să le găsești într-o singură activitate. Acum doi ani, în luna noiembrie, Tactical Defence a luat naștere ca o întreprindere comercială. Fondatorii săi, Arseni Constantin Claudiu și Pop Cristian Mihai, s-au aventurat în piața de distribuție de tocuri, pentru pistoale, aduse din Israel. Acestea fiind predestinate unităților militare, de poliție și jandarmi.

Ne plac atât de mult POVeștile. În urma discuțiilor noastre cu domnul Arseni Claudiu, am descoperit că pasiunea sa pentru arme datează din copilărie, datorită experienței tatălui său în domeniul militar. După ce a servit în armată, Claudiu a lucrat pentru Serviciul Român de Informații timp de aproximativ cinci ani.

Dragostea domnului Claudiu pentru airsoft a început acum aproape 12 ani. De-a lungul anilor, împreună cu domnul Pop Mihai, acesta a înființat A.C.S Battlefield Bistrița Team. Acest club sportiv de airsoft rămâne singurul din județ din 2016 până astăzi.

Pistol
Pistol

A început sezonul Airsoft

Odată cu începerea sezonului de airsoft, înscrierea în A.C.S Battlefield Bistrița Team costă o sumă anuală modestă de 400 de lei. Cu toate acestea, va trebui să achiziționați și echipamentul obligatoriu. Jocurile de duminică sunt organizate pentru antrenament și competiție cu echipa dumneavoastră, iar fair play-ul este regula supremă.

Dacă nu sunteți pregătiți să vă angajați pentru un abonament anual, puteți totuși să testați terenul plătind o taxă de 100 de lei pentru o experiență airsoft o singură dată. Această taxă vă va oferi o armă airsoft, echipament și 1600 de bile pentru a juca un meci. Acum este momentul să trăiți o aventură de neuitat cu prietenii voștri.

Airsoft
Airsoft
Premii
Premii

În plus, Tactical Defence este singurul loc din municipiu care oferă cursuri pentru permisul de port-armă. Cursul este scurt și în doar două luni puteți obține permisul de port-armă. Taxa de participare este de numai 999 de lei.

Sală de curs
Sală de curs
Sală de curs
Sală de curs
Permis de armă
Permis de armă

Tactical Defence este o poveste de pasiune și inovație, o companie care caută în mod deosebit să aducă produse și servicii de calitate clienților săi. Cu expertiza lor în domeniul armelor și airsoft, ei rămân dedicați în crearea de experiențe excepționale pentru clienții lor. Puteți afla mai multe pe pagina lor de Facebook Tactical Defence.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here