În această după-masă un tânăr de 19 ani din Dumitra a primit măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile în urma unui accident rutier produs pe raza localității Unirea. Seara trecută polițiștii Biroului Rutier au fost semnalați despre producerea unui accident de circulație pe Drumul Național 17 în Unirea.

Din primele date, autoturismul condus de tânăr a acroșat oglinda unui alt autoturism, continuându-și mai apoi deplasarea pentru aproximativ 5 kilometrii fiind urmărit de un tânăr, martor al coliziunii. Tânărul de 19 ani ar fi negat că el a condus autoturismul, relatând faptul ca un pasager de 52 de ani din același autoturism ar fi de fapt șoferul. În urma intervenției polițiștilor s-a constatat faptul că tânărul ar fi condus autoturismului în momentul producerii accidentului stabilindu-se totodată ca acesta se afla sub influența alcoolului, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând valoarea de 0.63 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, polițiștii au mai stabilit că tânărul nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule. Având în vedere cele constatate polițiștii Biroului Rutier au luat măsura reținerii tânărului de 19 ani pentru o perioada de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Astăzi, magistrații au luat măsura arestului la domiciliu față de șofer, pentru o perioada de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal privind infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând documentarea faptelor sub toate aspectele, conform unui comunicat IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here