Hunedoara
Hunedoara

Un grav accident a avut loc săptămâna trecută, pe DN 66, în Hunedoara. Un tânăr a murit după ce a intrat cu autoutilitara, din plin, în autotrenul condus de un bistrițean.

Tânărul bistrițean de 29 de ani conducea un autotren, când un alt tânăr, tot 29 de ani, din Dolj, a intrat din plin în el, cu o autoutilitară. Șoferul vinovat a decedat, iar bistrițeanul a ajuns la spital în Cluj.

Familia și apropiații au lansat un apel pentru a-l salva pe Ștefan Dobozi, bistrițeanul implicat în accident.
Acesta e în comă, în stare gravă, iar familia cere disperată ajutor. E nevoie de sânge. Așa că oricine poate dona, să meargă la Centrul de Transfuzii și să doneze, specificând pentru cine e donația.

”Apelăm la sufletele dumneavoastră, a tuturor, în speranța că o să ne ajutați. Este nevoie urgent de sânge pentru Fănel, cum îi spunem noi, șofer profesionist, care a suferit un grav accident auto, săptămâna trecută, la Hunedoara, fiind în comă, la un spital din Cluj Napoca. Numele lui este Dobozi Ștefan, în vârsta de 29 de ani. Acolo nu mai au sânge pentru el, și nu poate supraviețui fără să îl ajutăm. Vă rugăm frumos cei care puteți dona, să o faceți la Centru de transfuzii Bistrița, specificând: Dobozi Ștefan ,Chirurgie generală 1, terapie intensivă” e mesajul postat pe rețelele de socializare.

Plecaţi aproape în permanenţă de acasă şi expuşi riscului, atât când sunt în trafic, cât şi când sunt parcaţi, şoferii de TIR sunt o piesă foarte importantă în economie. Fără mărfurile pe care le transportă, economia s-ar bloca.

Cu mărfuri de sute de mii de euro pe care le transportă, şoferii de camion au responsabilităţi uriaşe. Salariile diferă de la o firmă la alta şi de la o ţară la alta, dar viaţa TIR-iştilor este aceeaşi în fiecare ţară: plecaţi cu zilele, confruntaţi cu monotonia traficului de pe autostrăzi, dar expuşi riscurilor, şoferii de camion resimt cel mai mult lipsa familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here