târg caritabil
târg caritabil

La Bistrița, va avea loc un târg caritabil pentru Alessia Lăcrămioara Curcă, în perioada 15-16 august. Micuța este din Constanța, are doar un an și trei luni, fiind suferindă de această boală.

Mămicile de pretutindeni organizate în asociații luptă pentru a ajuta copiii ce suferă de SMA 1.

Ce este Amiotrofia spinal musculară (în engleză, Spinal Muscular Atrophy – SMA)?

,,Atrofia musculară spinală este o boala a neuronului motor. Neuronii motori afectează muschii voluntari, care sunt utilizati pentru activităţi cum ar fi târântul, mersul pe jos, controlul capului și gâtului, şi de înghiţire. Aceasta este o <<tulburare rară>> relativ comună: aproximativ 1 la 6000 copii născuți sunt afectați, iar aproximativ 1 din 40 de oameni sunt purtători ai genei.”, conform www.amiotrofie-spinala.ro.

Tratamentul de care are nevoie Alessia este cel mai scump din lume (Zolgensma), având o valoare de 2.1 milioane de dolari.

Asociația pentru micuțul Noel anunță că: ,,Împreună am strâns 2.4 milioane dolari pentru tratamentul lui Noel, acum luptăm pentru Alessia 🙏”.

Iată cum te poți implica în salvarea tânărului suflet:

Dacă ai lucruri în stare bună (haine, jucării, electrocasnice, etc.),  Casa Olarului (Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 20) te așteaptă să le donezi până în data de 10 august.

Luni, Miercuri și Vineri între orele 9-11

sau

Marți și Joi între orele 17–19.

Obiectele donate vor fi vândute la Târgul Caritabil din 15-16 august, iar prețul va fi ales după bunul plac al fiecăruia.

În timpul târgului, va avea loc, totodată, o tombolă, cu 100 de bilete. Prețul unui bilet este de 10 lei, premiile constând în: o rochie de mireasă, rochii de gală, vouchere pentru manichiură, machiaj profesionist și multe altele.

Dacă nu poți dona sau nu ajungi la târg, ori vrei să contribui în totalitate la salvarea vieții micuței Alessia, poți dona bani astfel:

  • Online cu cardul fără comision https://asociatianoel.ro/doneaza.html
  • BTPay: 0752.076.131
  • Revolut: 0752.076.131
  • Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel
  • Transfer bancar:

Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

Swift: BTRLRO22

Beneficiar Asociația pentru micuțul Noel

 

Haide să ajutăm un suflet! Implică-te și tu prin metodele prezentate mai sus!
Împreună pentru Alessia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here