Târgul de Purici
Târgul de Purici

ASTĂZI, 02 octombrie, a început Târgul de Purici 2020.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi, vineri, 02 octombrie 2020 la ora 9:30, iar evenimentul se va desfășura în curtea Muzeului Județean Bistriţa-Năsăud.

Primarul Bistriței, Ioan Turc, dar și Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, au fost prezenți la deschiderea evenimentului.

Datorită situației de față, ediția din anul acesta a Târgului de Purici organizat de către Clubul Lions Bistrița are o nouă înfățișare, adaptată vremurilor actuale.

Anul acesta Târgul de Purici va avea specificul “Anticariat”, ceea ce înseamnă că la această ediție nu vor fi expuse obiecte de îmbrăcăminte sau încălţăminte de niciun fel.

Acolo se vor regăsi obiecte de artă, tablouri, porţelanuri, articole sportive (schiuri, biciclete, trotinete, etc), cărţi, rechizite şcolare, jocuri, vinyl-uri, casete, gablonţuri şi bijuterii, articole pentru Crăciun, decorațiuni pentru casă şi grădină sau mic mobilier.

Intrarea se va face în baza unui voucher în valoare de 10 lei, care va putea fi achiziționat la poarta de intrare în incinta Muzeului Județean, și care va putea fi folosit la cumpărarea diverselor obiecte expuse în cadrul Târgului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here