TeleȘcoala Profesorilor
TeleȘcoala Profesorilor

„TeleȘcoala profesorilor” va începe luni pe canalul TVR2! Televiziunea Română în parteneriat cu Ministerul Educației organizează programul de formare pentru cadrele didactice.

Programul se numește „TeleȘcoala profesorilor” și va începe cu data de 24 august, pe durata a 15 cursuri.

Cadrele didactice vor avea posibilitatea să parcurgă conținuturi în ceea ce privește utilizarea platformelor educaționale pentru susținerea de lecții online. Aceste lucruri le vor învăța pe durata a 15 cursuri.

Tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dipoziție, care vor fi gratuite, de către Google și Microsoft, platformele G Suite for Education și Microsoft Office 365.

În 24 august de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-09:30 se vor difuza cursurile de formare, iar în reluare tot în aceeași zi, la orele 15:00-15:30, pe postul TVR2.

Aceste cursuri se pot vedea și pe canalul de YouTube al Televiziunii Române și pe canalul Ministerului Educației și Cercetării.

„Pentru că educația trebuie să continue în orice condiții, Ministerul Educației și Cercetării vine în sprijinul tuturor cadrelor didactice din România prin acest program de formare, un program complementar-suport, menit să susțină învățarea on-line atât de necesară în condițiile actuale!”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here