Bistrița-Năsăud
Bistrița-Năsăud

Un bărbat este căutat de Poliția din Bistrița-Năsăud, după ce în această dimineață, 7 octombrie, a încercat să răpească o minoră de doar 12 ani din localitatea Nimigea de Jos!

Incidentul a avut loc în jurul orei 8, în timp ce eleva din clasa a VI-a, a fost bruscată de un bărbat care a încercat să o bage într-o mașină de culoare albă.

Primarul comunei Nimigea, Mircea Runcan, a declarat că mașina cu care bărbatul a încercat să o răpească pe tânără ar fi un autoturism cu numere de București! Fetița a fost salvată de niște muncitori care mergeau la muncă.

,,Aceștia văzând ce se întâmplă, și strigătele de ajutor ale elevei, au sărit imediat pentru a o salva iar cei cei doi bărbați suspecți au demarat în trombă și duși au fost. De menționat faptul că incidentul s-a petrecut la intersecția Drumului Gării cu Drumul Județean 172. Am identificat mașina pe camerele video ale primăriei și acum polițiștii au deschis o anchetă”, a declarat pentru mesager24 primarul Runcan.

Poliţiştii caută agresorul minorei și efectuează cercetări pentru a hotărî împrejurările și motivul pentru care minora ar fi fost răpită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here