Tinu Grapini
Tinu Grapini

În urma voturilor din 27.09.2020, cetățenii din comuna Rodna au votat din nou Tinu Grapini. Așadar pentru următorii 4 ani, Tinu Grapini va rămâne în continuare primarul rodnenilor.

„Dragi rodneni, vreau să mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor cetățenilor din Comuna Rodna pentru votul dvs din data de 27.09.2020, aduc mii de mulțumiri echipei mele de consilieri (cei mai buni de altfel ) și tuturor celor care au fost zi de zi cu noi în campanie.Vă mulțumim frumos dragi rodneni pentru încrederea acordată și în acest mandat, continuăm munca pentru Rodna și pentru dumneavoastră, ați demonstrat că suntem o comunitate unită. Doamne ajută!”, a declarat Tinu Grapini.

1 COMENTARIU

  1. Numai pentru oamenii ambitiosi. Incepi imediat si castigi imediat. Avem o echipa minunata. Vrei sa-ti indeplinesti dorintele? Tu iti alegi viitorul. Obtine si tu acum succesul. Vrei sa castigi bani acum? Platim comisioanele. Nu ai nimic de pierdut. Activitate usoara. Vrem sa ne dezvoltam si mai rapid. Pentru detalii, ma puteti contacta la adresa de e-mail muncadeacasa08@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here