TITULARIZARE 2020
TITULARIZARE 2020

TITULARIZARE 2020: O singură notă de 10 s-a obținut în județul Bistrița-Năsăud!

Astăzi, 04 august, s-au afișat rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut în 29 iulie proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar.

La nivel județean, procentul notelor obțiunte peste 7 din județul Bistrița-Nădăud este de 58, 4 %, conform Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Un singur candidat a obținut nota 10 pe județ, la disciplina Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurarii activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

Este vorba despre o tânără educatoare din Sîngeorz- Băi!

„Examenul nu mi s-a părut dificil, asta poate şi pentru că m-am pregătit foarte mult, am stat săptămâni întregi în casă şi am învăţat deoarece mi-am dorit foarte mult să iau notă bună. Sunt două posturi titularizabile la nivelul judeţului, la Galaţii Bistriţei şi Pintic, şi cred că voi opta pentru Galaţii Bistriţei”, a declarat Alexandra Arman pentru Răsunetu.

269 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.

În total au fost 571 de candidați înscriși, dar s-au prezentat doar 461. Doi candidați au fost eliminați pentru tentativă de fraudă.

Află de aici care este perioda contestațiilor!

Felicitări tuturor și baftă în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here