Majoritatea femeilor se întrebă cum reușesc fetele din reclame să aibă un păr atât de frumos. Ei bine, un păr frumos este, în primul rând, unul sănătos. Indiferent de culoare sau textură, putem să îi oferim părului atenția de care are nevoie pentru a deveni sănătos, cu ajutorul unor mici secrete.

Secretul cu numărul unu este să nu îți speli părul în fiecare zi. Odată ce îți speli părul în fiecare zi pentru ca el să arate perfect și pentru a fi ușor de aranjat, există riscul ca acesta să se deterioreze și să se usuce, să se rupă foarte repede, dar și să capete un aspect tern.

Secretul cu numărul doi constă în folosirea șamponului și balsamului potrivit. În ziua de astăzi avem o gamă variată de șampon și balsam pentru păr, dar trebuie să le găsim pe cele potrivite pentru tipul părului nostru. Fie că este unul gras sau uscat, trebuie să acordăm o atenție sporită produsului, dar și modului de aplicare.

Secretul cu numărul trei este să clătești părul cu apă rece. Pe langă atenția acordată produselor pentru păr, modul de clătire este și acesta unul important. Apa rece închide cuticula părului și păstrează în siguranță uleiurile naturale ale firului de păr. Clătirea cu apă rece conferă părului o tentă mult mai strălucitoare, acesta devine mai voluminos și neted.

Secretul cu numărul patru este să îți detoxifici părul periodic. Este recomandat să îți detoxifici părul periodic, iar una dintre cele mai simple modalități este de a folosi oțetul într-un amestec cu apă. Aplicând acest amestec de la rădăcini și clătind-ul cu apă rece, părul va arăta mult mai strălucitor și super curat.

Secretul cu numărul cinci este să îți tunzi vârfurile periodic. Pentru ca părul să aibe  un aspect sănătos este nesesar să tundem vărfurile, aproximativ, în fiecare lună. Cu ajutorul acestui secret multe femei evită riscul despicării vârfurilor, iar din acest motiv, părul arată mult mai sănătos și bogat.

Este dificil să ai un păr sănătos, dar nu imposibil. Urmând aceste secrete, poți să ajungi să te bucuri de prospețimea unui păr sănătos în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here