În sezonul călduros, majoritatea dintre noi căutăm să ne refugiem în locații care ne oferă șansa de a ne ,,răcori”. În cele mai multe cazuri, optăm pentru locații care dispun de o piscină. Fie că aceste locații sunt la mare sau la munte, timpul destinat relaxării nu trebuie neglijat.

O locație de calitate îți oferă un timp de calitate!

Primele două locații dispun de piscine de tip Infinity, la pachet cu o priveliște minunată către Lacul Colibița și munții din jurul acestuia.

Hotel Panoramic Colibițadupă cum o spune și numele, este situat în Colibița, jud. Bistrița-Năsăud. Condițiile de cazare sunt excelente, oferind o capacitate de cazare de 70 de persoane.

Una dintre cele mai mari atracții este piscina tip Infinity Pool de la etajul superior. Totodată, piscina este concepută să poată fi folosită tot anul. Piscina are o adâncime de 1.5 m și este inclusă în prețul cazării.

 

Hotel Roser House, situat tot în Colibița, oferă condiții de cazare de înaltă calitate și frumusețea zonei oferă confortul ideal oricărui tip de vacanță.

Alegând acest hotel, puteți beneficia de servicii integrale de lux. Hotelul vă pune la dispoziție o piscină Infinity exterioară încălzită (36-38 grade C) în sezonul rece și (30-32 grade C) în sezonul cald. Piscina este deschisă tot anul.

 

 

Următoarea locație se află în apropiere de jud. Bistrița-Năsăud, la doar 35 km de Cluj Napoca, într-o zonă deosebită de pe Valea Ierii.

Casa de Vis este situată în Moara de Pădure, com. Baișoara, jud. Cluj.

Locația dispune de două unități de cazare, Cabana Mircea și Cabana Gaby. Fiecare dintre cele două cabane au curtea, ciubărul și piscina proprii. Atracția principală în sezonul cald sunt piscinele exterioare încălzite, care vă așteaptă la bălăceală, relaxare și voie bună!

 

Următoarele 2 locații se află în Sibiu, așadar, adună-ți gașca și hai la munte!

Casa Family îți oferă toate condițiile necesare unui concediu perfect. Fie că alegi să pleci o săptămână sau doar un weekend, locația o găsești pe Valea Avrigului, într-o zonă liniștită, la câteva minute de mers cu mașina de drumul principal care duce spre frumosul oraș Sibiu. Piscina încălzită este locul perfect pentru a te relaxa într-o zi toridă de vară!

Cabana Rustik Jina este o locație de suflet, înconjurată de un peisaj splendid, perfect pentru zilele de relaxare. Această locație spațioasă este dotată cu tot ce ai nevoie și este amenajată în stil rustic. Piscina încălzită este una din facilitățile de care te poți bucura alături de cei dragi vara aceasta.

Ultima locație se află tot într-o zonă de munte, înconjurată de peisaje superbe.

Orchard Villa este situată în Brașov, doar la câteva minute de mers cu mașina de centrul istoric. Această locație combină frumusețea naturii cu relaxarea de care ai nevoie. Pe timpul verii puteți să profitați de piscină și de liniștea pe care o oferă o astfel de locație.

 

 

Vara aceasta trebuie neapărat să te relaxezi în una dintre aceste locații speciale și mai ales să te răcorești într-una dintre piscine. Fie că vrei să mergi cu familia sau cu prietenii, timpul petrecut în aceste locații va fi de neuitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here