În cadrul unui dosar penal de înșelăciune, trei bărbați au fost arestați și reținuți pentru 24 de ore. Acest arest a fost efectuat în urma a 3 mandate de arestare puse în aplicare de Poliția Rurală Petru Rareș.

Cei trei sunt suspectați că au indus în eroare un bărbat de 45 de ani din localitatea Spermezeu-Vale, în contextul construirii unei cabane pe structură metalică. Bărbatul în cauză, a acordat suma inițială de 10.000 de lei pentru materiale. Cei trei au achiziționat materiale de aproximativ 1000 de lei și apoi au dispărut.

În data de 18 decembrie, doi dintre suspecți, au fost descoperiți pe raza municipiului Cluj-Napoca și au fost conduși la audieri. În cursul nopții 18/19, cel de-al treilea a fost depistat pe raza orașului Beclean unde a fost oprit și condus la audieri. În posesia lui se aflau 6600 de lei și 800 de euro.

Cei trei bărbați au fost arestați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean pentru a lua măsuri preventive. Între timp ancheta este încă în desfășurare pentru documentarea întregului istoric infracțional al acestor indivizii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here