În această seară, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Județean 172G pe raza localității Orheiu Bistriței.

Un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din Bistrița, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a oprit în afara părții carosabile pe gardul unui imobil.

În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 32 și 7 luni toți din Bistrița au suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, conform unui comunicat IPJ BN

Echipajele medicale au transportat la spital cei trei minori, cel în vârstă de 10 ani prezenta traumatism toracic iar ceilalți doi in vârstă de 16 ani, respectiv 7 luni prezentau excoriații și traumatisme o femeie în vârstă de 32 de ani cu excoriații.

De asemenea alte două persoane au mai fost transportate la spital, un bărbat în vârstă de 37 de ani implicat în accident care prezenta un traumatism cranian minor și bunica copiilor cu atac de panică, care a ajuns ulterior la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here