Un băiat
Un băiat

Un băiat de numai 3 ani a fost lovit miercuri seara, 26 august, de un microbuz care tracta o remorcă, pe DJ 172, în Lunca Ilvei!

Un băiat a fost transportat la spital cu răni minore.

La fața locului a intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi. Echipajul care a intervenit l-a găsit pe băiețel conștient, după care a fost stabilizat, fiind transportat la Centru de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud.

„În această seară, pe Drumul Județean 172, în Lunca Ilvei, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul care tracta o remorcă, pe direcția Lunca Ilvei, spre Ilva Mare, a surprins și accidentat un copil de 3 ani care ar fi traversat drumul în fugă, ieșind de după un autoturism parcat”, a comunicat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

După verificările efectuate, bărbatul de 33 de ani nu deține un permis corespunzător pentru a conduce un microbuz cu remorcă, deoarece acesta depășește masă maximă admisă de 4.250 kg.

Un dosar penal a fost deschis pe numele bărbatului de către polițiștii din Sângeorz-Băi. Cercetările continuă în acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here