Livezile
Livezile

Ieri, 25 august, o femeie în vârstă de 44 ani, din Bistrița Bârgăului a sesizat Poliției Rurale faptul că soțul ei în vârstă de 41 ani din Livezile, s-ar fi deplasat la locuința ei, unde a amenințat-o cu acte de violență.

Judecătoria Bistrița a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție în data de 31 iulie și era obligat să pastreze distanța de minim 200 de metri față de soția sa, pe o durată de 3 luni, iar acesta l-a încălcat.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal soțului pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție, monitorizânf starea conflictuală.

 

Dacă ești victimă a violenței domestice ori cunoști persoane care din păcate trec prin acest lucru, iată câteva informații care te-ar putea ajuta:

,,Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați a pus la dispoziția victimelor violenței domestice o linie telefonică gratuită, cu un număr unic de contact, 0800.500.333,  pentru a semnala situații de violență domestică, trafic de persoane, discriminare de gen sau dicriminare multiplă, reglementat de Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie. Acest serviciu este asigurat 24/24 ore, 7/7 zile. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea cu acoperire națională.“ conform anes.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here