incendiu

Pompierii voluntari din localitatea Maieru și un echipaj de pompieri militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi au intervenit în localitatea Maieru la un incendiu izbucnit la o afumatoare, cu pericol de extindere la anexe și casa de locuit.

Echipajele de pompieri militari și voluntari nu au putut ajunge pana la locul solicitării cu autospecialele de interventie din cauza impracticabilitatii drumului (acoperit de zapada) și au fost nevoiți și realizeze dispozitivul de interventie pe o lungime de cca 200-300 m.

Incendiul se manifesta violent la afumatoare, extins la o magazie de lemne (anexă – aproximativ 40 mp) și podul casei ( aproximativ 70 mp). Pompierii au găsit la locul solicitării un bărbat, proprietarul casei, care prezenta arsuri la nivelul fetei, la o prima evaluare de gradul II și III, conștient. Victima a fost stabilizată de către echipajul de prim ajutor SMURD și a fost evacuat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru descoperirea si lichidarea focarelor ascunse, precum și pentru înlăturarea efectelor produse de incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here