Mureșenii Bârgăului
Mureșenii Bârgăului

Duminică, 9 august, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani, din Mureșenii Bârgăului. Acesta este cercetat pentru: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 12:30. Bărbatul din Mureșenii Bârgăului se pare că urmărea cu mașina alt bărbat din Nimigea, prin localitatea Prundul Bârgăului deoarece se pare că au avut unele neînțelegeri în trafic.

Astfel, bărbatul de 44 de ani l-ar fi urmărit și, la un moment dat, i-ar fi blocat calea celuilalt, după care ar fi lovit cu piciorul autoturismul și l-ar fi agresat pe bărbatul din Nimigea.

Soția bărbatului din Nimigea, pasajeră în autoturism, a sesizat poliția apelând la 112.
Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, iar cazul a fost preluat de polițiști, în vederea efectuării cercetărilor și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 44 de ani și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani din Mureșenii Bârgăului se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here