În dimineața zilei de 20 ianuarie s-a declanșat o explozie într-o gură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița, strada Calea Clujului. Aceasta nu a fost urmată de un incendiu.

După câteva cercetări, s-a descoperit că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. Victima de sex masculin este conștientă, însă prezintă arsuri. Bărbatul este evaluat de un echipaj de la SAJ BN, iar la locul evenimentului au fost direcționate doua echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița pentru asigurarea măsurilor specifice.

UPDATE ISU BN:

,,Victima în vârstă de aproximativ 46 de ani a fost preluată de echipaj de la SAJ BN, stabilizată și predată unui alt echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud. Prezintă arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare.

Pompierii militari asigura zona pentru asigurarea masurilor de apărare împotriva incendiilor și evitarea producerii unei alte deflagrații.

Incidentul a avut loc într-o gura de vizitare a unui canal de alimentare cu apa, situat în afară spațiului ce aparține stației de gaz.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here