Coronavirus
Coronavirus

Autorităţile din județ au raportat 4 persoane decedate, infectate cu Coronavirus, la Bistrița. Acestea au prezentat și alte boli cronice, conform rasunetul.

Astfel, o femeie de 74 de ani, internată în data de 25 iulie la Secția Neurologie (Hematom cerebral netraumatic) a fost transferată în 27 iulie la Secția Boli Infecţioase, unde a decedat în 31 iulie.

Pe lista comorbidităţilor aceasta figurează ca fiind ,,suspect determinări cerebrale secundare, fibrilație atriala, insuficiență valvă mitrală, insuficiență valvă tricuspidă, hipertensiune pulmonara moderată, afazie motorie”.

Un al doilea deces a fost declarat că fiind o femeie de 64 de ani care a fost internată în data de 20 iulie în Secția Boli Infectioase, cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie interstițială bilaterală. Femeia a fost transferată, în aceeași zi, la Secția ATI, unde s-a stins din viață la data de 31 iulie. Bătrâna avea hipertensiune arterială şi diabet zaharat, tip II.

O a treia femeie, care a decedat infectată cu Coronavirus, avea 80 ani. Femeia a fost internată în data de 1 august la Secția Boli Infectiose (Pneumonie interstițială), care mai apoi a murit în data de 2 august.

Femeia suferea de hipertensiune arterială şi cardiopatie ischemică cronică.

Pe lista celor care au decedat din cauza infectării cu CoVid-19 se află și un bărbat în vârstă de 88 de ani. Bărbatul a fost internat încă din data de 15 iulie la Boli Infecţioase, fiind transferat la ATI în data de 19 iulie. Bătrânul s-a stins din viață la data de 31 iulie, suferind de hipertensiune arterială şi insuficienţă renală cronică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here