Grădinița
Grădinița

Un copil de la Grădinița cu program prelungit nr. 12 din municipiul Bistrița a fost depistat pozitiv cu Covid-19, astfel că, grupa mijlocie A și grupa mare B au intrat în scenariul roșu!

În această situație au fost luate toate măsurile de izolare a cadrelor didactice, personalului din unitate și a preșcolarilor. La nivelul spațiilor din incinta grădiniței se va aplica măsura dezinfecției complete! Atat în rândul preșcolarilor, cât și a personalului din unitate este doar un caz confirmat.

Conform Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și avizelor primite până în acest moment de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 36/07.10.2020 a fost adoptată, intrând în vigoare din 8 octombrie, și cuprinde aplicarea scenariului roșu, timp de 14 zile, pentru Grădinița cu program prelungit nr.12 Bistrița, grupa mijlocie A și grupa mare B.

Sursa: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here