Numele acestei tinere ne poate fi foarte cunoscut. Majoritatea o cunoașteți datorită prestației sale muzicale, deoarece Andrea Ursachi este o tânără foarte talentată și îndragită. Viața ei era perfectă, până când totul a luat o altă întorsătură. Andrea a aflat în această primăvară că suferă de o formă rară de cancer, SARCOM EWING EXTRASCHELETAL PELVIN, stadiul IIIB. Mai multe detalii despre povestea Andreiei Ursachi aici

Cu inimile pline de compasiune și dorința de a face o diferență în viața celor care luptă împotriva cancerului, Magazinul Utilaria se alătură cu bucurie acestei cauze.

În încercarea de a o sprijini pe Andrea și familia ei în aceste momente dificile, Magazinul Utilaria a hotărât să aloce 10% din vânzările din luna aceasta în sprijinul cazului ei. Fiecare achiziție pe care o veți face în magazin, în această perioadă, va contribui direct la ajutorarea tinerei cântărețe în lupta ei împotriva cancerului.

„Ne dorim ca această inițiativă să fie o sursă de inspirație și speranță pentru Andrea și să arătăm că suntem o comunitate solidară, gata să ne implicăm și să ne ajutăm unii pe alții în momentele dificile.

Vă îndemnăm să vă alăturați eforturilor noastre de a sprijini cazul Andrea Ursachi și să răspândiți vestea că Magazinul Utilaria susține acest caz, dar vă așteptăm și în magazinul nostru de utilaje de grădinărit.”, a menționat admnistratorul magazinului.

📍 Utilaria ~ Calea Moldovei, nr.21, Bistrița

📞 0771. 308.472 / 0770.794.030

🌐 utilaria.ro

 

„CINE DĂ, LUI ÎȘI DĂ… CINE FACE, LUI ÎȘI FACE!”

Pentru donații:
  • Titular: URSACHI CRISTINA VIOLETA
  • Cont RON: RO65WBAN000696064018RO01
  • Cont EURO: RO22WBAN000696064018EU01

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here