LIDL

Un nou magazin LIDL, se va deschide la Bistrița, pe data de 26 august 2021, aflat pe strada Andrei Mureșanu, nr. 7-9. Al treilea la număr în orașul nostru, acesta va fi și cel mai mare.

Totodată este și unul dintre cele 6 magazine inaugurate de Lidl în luna august 2021, celelalte fiind în București (două la număr), Ștefănești (județul Argeș), Borșa (județul Maramureș) și Deva (județul Hunedoara).

Noul magazin Lidl Bistrița are o suprafață de aproximativ 2 220 de metri pătrați, cu 500 de metri pătrați mai mare, comparativ cu magazinul deja existent lângă Sala Polivalentă.  De asemenea, spațiul este mai mare decât al magazinului existent pe Calea Moldovei.

Accesul se va putea face atât de pe strada Andrei Mureșanu, cât și de pe Colibiței. Parcarea va avea 180 de locuri disponibile, împărțite însă cu un alt corp comercial.

După cum informează site-ul oficial al companiei, în ziua deschiderii și imediat după aceea, primii cumpărători vor beneficia de reduceri consistente la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Compania germană a depășit, chiar în august 2021, numărul de 300 de magazine deschise pe teritoriul României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here