Un pieton
Un pieton

Un pieton a fost accidentat de o mașină, în această dimineață, în cartierul năsăudean Liviu Rebreanu!

În această dimineață, echipajul de prim ajutor SMURD al Secției de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în cartierul Liviu Rebreanu, din Năsăud, la un accident rutier.

Un pieton a fost accidentat de un autoturism. Victima este conștientă, însă a suferit un traumatism craniocerebral, și alte leziuni.

,,Echipajul de prim ajutor urmează să îl predea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a o transporta la spital„, conform ISU BN.

În această dimineață, pe Drumul Național 17C, în localitatea Liviu Rebreanu, o femeie de 60 de ani, din Salva, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Năsăud-Bistrița, a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani, din localitate care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis.

În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here