În această seară, 14 octombrie, un tânăr de 26 de ani a fost depistat în municipiul Bistrița și reținut de polițiștii Biroului Rutier pentru 24 de ore, fiind cercetat de infracțiunile de fals privind identitatea, conducere sub influența unor substanțe psihoactive și conducere fără permis.

,,În această seară, polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Viile Tecii, cercetat pentru infracțiunile de fals privind identitatea, conducere fără permis și conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

Acesta a fost depistat în municipiul Bistrița, în timp ce conducea un autoturism și a fost oprit în trafic, pentru control, de un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. La solicitarea polițiștilor, acesta ar fi prezentat actul de indentitate al fratelui său. În momentul în care polițiștii au observat că este o altă persoană decât susține, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins, imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri.

A fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că are dreptul de a conduce suspendat din august 2018.

Tânărul a rămas în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, fiind reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine, polițistii îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Bistrița.”, potrivit IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here