Ce poate fi mai frumos decât să te relaxezi într-un cadru natural, împăienjenit de culorile și parfumul biolavandei? La finalul acestei săptămâni, între 8-10 Iulie, și între orele 9.00-21.00, plantația de biolavandă de la Delureni, cea mai mare de acest gen din județul nostru, își deschide porțile tuturor celor dornici de o experiență plăcuta, pătată de amprentele mov ale lavandei.

Festivalul Biolavandei de la Delureni vă pune la dispoziție cel mai vestit soi de lavandă în colorit și parfum, respectiv X Intermedia Grosso, care înflorește cel mai târziu. De asemenea, veți avea parte de o atmosferă de excepție, în care muzica ambientală și decorul aparte, cu hamace și alte locuri minunate, se îmbină cu sesiunile foto ale unor fotografi profesioniști.

În același context, veți avea ocazia să povestiți cu meșteșugarii/artizanii ”Produs în Bistrița-Năsăud” și să vă bucurați de gastronomia locului, în timp ce copiii se pot bucura de ateliere meșteșugărești, de picturi pe față, și multe alte surprize.

Biolavanda SRL Bistrița este membru al Asociației “Produs în Bistrița-Năsăud” încă din 2015 de când și-a început activitatea. Pana în momentul de față, a atins titlul de producător autorizat de butași de lavandă cu 22 de soiuri certificate ecologic. Acestea sunt potrivite pentru ulei sau utilizare decorativă, și pun la dispoziție ulei esențial de lavandă certificat ecologic, flori de lavandă verzi/uscate, buchete lavandă, servicii de distilare.

Festivalul Biolavanda, aflat la Ediția a II-a, este un eveniment organizat de Biolavanda în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Bistrița-Năsăud, Primăria comunei Urmeniș și Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”.

Referitor la locația culturii, ea poate fi găsită aici.

Totuși, datorită faptului că tronsonul de drum Teaca – Urmeniș este în reabilitare, organizatorii recomandă celor care vin de la Bistrița ruta Bistrița – Lechința – Visuia – Biolavanda Delureni, după cum poate fi observat și aici.

Iar pentru cei care vin din Regin, traseul se păstrează același ca în anul trecut, și anume Reghin – Crăiești – Biolavanda Delureni.

Pentru mai multe informații și detalii, puteți suna la numărul de telefon: 0723083143

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here