Robert Gira
Robert Gira

Robert Gira, băiețelul din Năsăud, bolnav de tetrapareză spastică, a călătorit în St Louis, America alături de părinții săi, pentru operații și recuperare.

În această dimineață, apropiații familiei au anunțat că prima operație a reușit, mulțumind celor care au ajutat la strângerea fondurilor, cât și lui Dumnezeu.

,,Buna dimineața! Vin cu vești bune, operația lui Robert a reușit, acum el doarme! Doamne, fii lăudat! Vă mulțumim pentru rugăciuni! O zi minunată va doresc!” a transmis Alina Violeta Ilea pe pagina sa de Facebook.

Cristina Bindiu a îndemnat oamenii să participe la târgul din 11 octombrie, ,,Rodna împreună pentru Robert”, deoarece mai este nevoie de sprijinul nostru, operațiile ridicându-se la suma de 60 000 de dolari:

,,Operația lui Robert a reușit, este bine, noi ne rugăm în continuare pentru el pentru recuperarea lui și pentru următoarele operații. El mai are nevoie în continuare de noi, de aceea rog cei care mai doresc să doneze lucrușoare pentru târgul de duminică o mai pot face.

Vă așteptăm în număr cât mai mare duminică în fața căminului pentru a cumpăra ce o să avem noi la târg sau pur și simplu pentru a dona câțiva bănuți care vor ajunge la Robert! Doamne ajută!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here