Motocicliștii Bistrițeni s-au adunat pentru a marca începerea unui nou sezon pe două roți. Evenimentul a avut loc sâmbătă (1 Aprilie 2023) și a fost celebrat printr-o paradă, cu fel și fel de motociclete și oameni pasionați de adrenalină.

Locul de întâlnire a fost Poligonul de pe strada Grănicerilor, unde motocicliștii au avut ocazia să se cunoască mai bine, până la începerea paradei.

Deși vremea nu a fost de ajutor, motocicliștii bistrițeni nu au ratat ocazia de a începe noul sezon moto. Motocicliștii au fost entuziasmați deoarece au reușit să se strângă în număr așa mare. La ora 13 a avut loc parada moto unde fiecare participant a avut ocazia să își pună în evidență motorul. A fost un eveniment extraordinar din care îți poți da seama că acești oameni sunt uniți, chiar și pe vremea aceasta primejdioasă.

Traseul urmat de motocicliști a avut spectatori care au privit cu entuziasm și care au imortalizat momentul paradei.

Motocicliștii care au participat pentru prima dată la o asemenea paradă susțin că a fost un sentiment minunat și că atmosfera care s-a creat i-a încurajat să participe și la următoarele evenimente.

Odată cu deschiderea noului sezon moto, Țirău Călin Dan, președintele Chapterului Trust MC Bistrița, îi sfătuiește pe motocicliștii din BN: „să se asigure bine în intersecții, să poarte echipament de protecție (pentru că sunt cei mai expuși participanți la trafic) și nu în ultimul rând, să evite la început de sezon partea dreaptă a carosabilului pentru că este nisip și pietriș rămas din iarnă”.

Țirău Călin Dan dorește ca în acest nou sezon să se pună bazele unei comunității de motocicliști bistrițeni, să organizeze evenimente unde să antreneze toți motocicliștii din județ și nu numai.

Asfalt uscat și fără incidente tuturor motocicliștilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here