Biserica Peniel din Bistrița a fost vandalizată joi. Se face apel pentru ajutor!

În noaptea de joi, Biserica Peniel din Bistrița a fost vandalizată în totalitate. Preotul a descris atmosfera ca fiind una „după război”, în jurul său fiind scaune răsturnate, obiecte sparte, Biserica fiind de nerecunoscut!

Printre obiectele distruse se numără tot mobilierul Bisericii, inclusiv cel din camerele destinate copiilor, toate instrumentele muzicale, electronicele. Pereții și ușile au fost, de asemenea, distruse și prezintă urme adânci de ciocan.

Inclusiv toaletele au fost distruse. Au fost folosite și uzate chiar și extinctoarele destinate pentru incendii și situații de urgență din interiorul bisericii.

Preotul bisericii descrie cele întâmplate: „În noaptea de joi, locul acesta a fost vandalizat. Era ca după război. Scaune răsturnate, tot ce se putea sparge în locul acesta a fost spart. Tot. Mobilier răsturnat, lovit.”

De asemenea, preotul a mai adăugat informații legate de făptași: „Nu a fost o chestie omenească, a fost cu siguranță o chestie drăcească, pentru că diavolul s-a supărat pe noi și a lovit prin căile de transmitere orală și vizuală.”

Făptașii au lăsat un mesaj, scris pe peretele Bisericii.

Preotul a admirat felul în care s-au mobilizat oamenii. „Când am anunțat pe grupul bisericii, au venit aici repede furnicile, frații, surorile, una două s-au mobilizat. Mi-am zis: Uite, măi, cum Biserica lui Hristos se unește. Dracul nu a învățat încă lecția asta, că Biserica atunci când se dezbină, se unește mai tare. Am apreciat sacrificiul vostru extraordinar.”

Oamenii s-au mobilizat și au contribuit în număr mare. Unii au contribuit financiar, alții prin munca depusă fizic și au ajutat la reparații și curățenie.

Biserica face în continuare apel la ajutor pentru cei care doresc să contribuie.

Autor: Iulia Asproiu

https://www.facebook.com/104697901072589/posts/272895860919458/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here