Intervenție dificilă pentru pompierii și polițiștii care au fost solicitați la un bloc din Bistrița, unde o femeie de 58 de ani a spart ușa unei vecine, apoi s-a încuiat în propria locuință!

La sosirea forțelor de ordine femeia a amenințat cu toporul și a aruncat cu obiecte.

,,În dimineața de 22 noiembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița au intervenit la un caz sesizat prin 112. O femeie în vârstă de 52 de ani, care locuia la etajul al II- lea al unui bloc din Bistrița, i-a distrus cu un topor ușa unei vecine, în vârstă de 48 de ani, după care s-a încuiat în locuință. În momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, femeia a refuzat să deschidă, amenința cu toporul și arunca cu obiecte.

Întrucât exista posibilitatea să se rănească atât ea, cât și persoanele din jur, polițiștii au solicitat în sprijin pompierii și, cu ajutorul unei scări, au pătruns în apartamentul femeii prin balcon. Polițiștii au reușit să o imobilizeze înainte să se rănească, iar ulterior au transportat-o la spitalul de psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.”, potrivit informațiilor comunicate de IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here