Artista a fost confirmată cu noul Coronavirus, după ce s-a simțit rău duminică seara.

A doua zi Vlăduță Lupău s-a testat pentru Coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, astfel că, ea și soțul ei se află în izolare la domiciliu.

Vedeta a spus că, deși s-a protejat mereu, nu înțelege în ce circumstanțe a luat contact cu virusul, fiindcă nu a mai participat la evenimente, a evitat aglomerațiile și a respectat toate măsurile impuse de autorități.

Artista menționa că până să fie infectată, aceasta nu a crezut în acest virus, mai ales în contextul în care a participat la evenimente cu sute de persoane și nu a avut nicio problemă.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.
Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este „De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a transmis Vlăduța într-o postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here