Andrada Precup, tânăra nevăzătoare din grupa lui Ştefan Bănică a câștigat marea finală X Factor 2020. Adolescenta care a cucerit România cu vocea sa angelică, are o poveste de viață emoționantă.

Andrada Precup este din Slatina și are 17 ani. A ales drumul muzicii încă din copilărie, fiind în prezent elevă la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”, învățând chiar de la faimoasa Dana Bartzer. Andrada este nevăzătoare, dar talentul și personalitatea compensează. Are o voce angelică, un suflet frumos și optimist.

Ștefan Bănică a fost impresionat până la lacrimi de fiecare prestație a Andradei datorită notei personale atribuite melodiilor pe care le-a interpretat.

„Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”.

„E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, a afirmat Ștefan Bănică în cadrul emisiunii.

Felicitări, copil frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here