Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, iar anul acesta va avea loc în data de 25-27 august 2023. În cadrul acestui festival poți să te bucuri de diverse generații și stiluri de muzică rock, începând de la rock alternativ și ajungând la heavy metal, indie, symphonic rock, funk, dar și multe altele.

În cadrul festivalului Way Too Far poți fi cucerit de o atmosferă incendiară, dar, în același timp, și de una caldă și familiară.

Locația aleasă de către organizatori nu a fost una la întâmplare, astfel că, festivalul te poate aduce mai aproape de legendele și aventurile din Transilvania. Pe lângă grandiosul Way Too Far Rock Festival, județul Bistrița-Năsăud este o comoară mai puțin cunoscută Transilvaniei, care reunește o varietate de obiective turistice ce nu trebuie ratate în vizita voastră aici, în Poarta Transilvaniei.

Organizatorii Way Too Far susțin că acest festival este locul unde sunt promovate valorile de umanitate, solidaritate, prietenie, dar și locul unde poți avea curajul de a-ți depăși propriile limite.

Demersul pentru acest festival a început cu o serie de concerte indoor, în Bistrița, într-o perioadă în care muzica rock și fenomenul underground erau cam inexistente în oraș. Aceștia au simțit că Bistrița poate mai mult din punct de vedere al evenimentelor, iar din acest motiv au pornit la drum în această aventură care nu a fost deloc ușoară.

Din fericire, au avut mulți oameni și colaboratori aproape, așa că WTF Rock Festival a devenit ceva posibil. Primele ediții au fost dificile, dar asta nu i-a descurajat pe organizatori, găsind tot timpul motive de a merge mai departe, unul dintre ele fiind, entuziasmul celor care au trăit la maxim evenimentul.

Pentru a afla ce trupe vor fi prezente la ediția Way Too Far Rock Festival 2023, dar și ce surprize pregătesc organizatorii, îi puteți urmări pe pagina lor de Facebook sau Instagram, dar și pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here