Duminică seara în jurul orei 19.30, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil au depistat în Gara Bistrița Nord un bărbat care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Acesta este din București și are 33 de ani. Având în vedere faptul că nu are domiciliul în municipiul Bistrița, a fost cazat la Centrul de Noapte. Bărbatul a fost sancționat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație.

Tot în acest weekend, jandarmii montani Colibița au depistat un grup de 6 tineri care se plimbau în zona barajului Colibița, după ora 23.00. Aceștia nu aveau un motiv bine întemeiat și nici nu dețineau asupra lor declarații pe proprie răspundere. Tinerii sunt din Bistrița, Prundu-Bârgăului și Ilva-Mare și au declarat că doreau doar să admire peisajul și să viziteze zona. Au fost aplicate 6 sancțiuni: două amenzi în valoare totală de 1.000 de lei și 4 avertismente scrise.

De asemenea, pe parcursul acestui sfârșit de săptămână jandarmii au aplicat în total 104 sancțiuni, astfel: 61 de avertismente scrise, respectiv 25 de amenzi în valoare totală de 14.550 lei. Abaterile sancționate sunt respectarea măsurilor privind măsurile de protecție individuală, nerespectarea măsurilor privind libera circulație în intervalul 23.00-05.00, pătrunderea în fondul forestier fără drept, consumul de alcool în spațiul public neamenajat și cerșetoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here