WTF Rock Festival

WTF Rock Festival – concert mutat pe stadionul din Livezile după ce a crescut incidența din Bistrița! Capul de afiș, trupa The Slot care aduce la Bistrița rock-ul Federația Rusă!

Un eveniment planificat acum câteva luni, sub egida WTF Rock Festival, în perioada 17-18 septembrie, va fi mutat, în acest weekend pe stadionul din comuna Livezile, după ce incidența a crescut în municipiul Bistrița. Evenimentul, denumit WTF Pilgrimage Day 2 urma să se desfășoare în parcarea pârtiei de schi din Wonderland. Cap de afiș al evenimentului este The Slot, o trupă din Rusia, dar și alte trupe din Ucraina, Polonia, Statele Unite și România.

„Ca de obicei, autoritățile ne-o trag din nou. Municipiul Bistrița va atinge pragul de 3/1000 în ceea ce privește incidența infectării cu virusul Sars-Cov2, așa că urmează restricții dure atât în ceea ce privește evenimentele, cât și sectorul HoReCa.

Din respect pentru fanii #wtf care și-au cumpărat bilete la evenimentele noastre, facem mari eforturi pentru a ține evenimentul WTF Pilgrimage Day 2, cu siguranță, ultimul din acest sezon pentru bistrițeni.

Prin urmare, evenimentul se va desfășura, după programul anunțat, 17-18 septembrie 2021, pe stadionul din localitatea Livezile, la doar 2 km de locația anunțată inițial (Wonderland Skiing Resort).

Programul, artiștii și condițiile de desfășurare rămân aceleași.

Cum ajungi la noua locație:

  • cu trenul din gara Bistrița Nord
  • autobuzul
  • cu taxi sau cu mașina personală

Ca de fiecare dată, ne vom asigura că toți participanții, artiștii și staff-ul nostru sunt protejați prin respectarea normelor sanitare.

Accesul la eveniment se va face după următoarele reguli:

– ești vaccinat

– ai trecut prin boală

– faci un test rapid la intrare

Așa cum ne-am obișnuit, pentru publicul nostru, testul de inteligență este inclus și arată valori cu mult peste medie!

Deci, vă așteptăm vineri și sâmbătă, pe stadionul din Livezile, la două zile de muzică bună și distracție de calitate!  Revenim curând cu toate indicațiile necesare și programul complet”, au anunțat organizatorii.

Ar putea fi o imagine cu hartă şi text care spune „Livezile Castrul roman de la Livezile E58 172G ይ WTF PILGRIMAGE- DAY 2 F 2 2KM KM Wonderland Skiing Resort Recently viewed Google”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here