Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a reușit să obțină a cincea victorie consecutivă în Liga Florilor, în partida jucată acasă cu SCM Universitatea Craiova (locul 8) din etapa a 16-a.

Gloria s-a impus clar cu scorul de 36-28 (16-6) și se menține pe poziția a doua în clasament, fiind întrecută doar de CSM București.

Bistrițencele au arătat o formă excepțională în meciul cu ocupanta locului 8 din clasamentul Ligii Florilor MOL, SCM Universitatea Craiova. De la fluierul de start, Gloria 2018 a avut un ritm alert și, după doar 10 minute de joc, conducea cu 7-2, demonstrație clară a superiorității sale în comparație cu reprezentanta Doljului.

Duo-ul formidabil format din Cristina Laslo și Bianca Bazaliu a evoluat impecabil, fiecare dintre ele încorporând în joc abilitățile lor unice.

În unele momente, acestea păreau să se întreacă în a marca cât mai multe goluri, arătând o sincronizare perfectă pe teren. Spectatorii au putut aprecia adevărata artă a handbalului feminin bistrițean, iar Gloria 2018 a dovedit din nou că este una dintre echipele de top din Liga Florilor.

Echipa antrenată de Horațiu Pașca a avut un joc solid, cu multiple goluri marcate de Bianca Bazaliu – 8, Cristina Laslo – 8, Sonia Seraficeanu – 5, Laura Pristăvița – 4, Florina Chintoan – 2, Melinda Terec – 2, Nina Zulici – 2, Deborah Kpodar – 2, Tamires Frossard – 1, Zeljka Nikolici – 1 și Paula Posavec – 1.

În următoarea etapă, din a 17-a, Gloria va juca în deplasare cu Minaur Baia Mare (locul 7), peste o săptămână. Echipa își dorește să continue seria victoriilor și să își consolideze poziția clasamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here